Ga naar inhoud

Expeditiecruises

:alttitle:

Expeditiecruises

Expeditiecruises zijn scheepsreizen met een avontuurlijk karakter. Het tijdstip van vertrek en terugkomst staat vast. Voor de tussenliggende tijd is een principe een route gemaakt, die als leidraad voor de reis zal fungeren. Onderweg kunnen ontmoetingen met zeezoogdieren zoals walvissen en in het noorden zeker ook ijsberen en walrussen ervoor zorgen dat het schema wordt omgegooid. Dicht pakijs, wind uit een verkeerde hoek kunnen er voor zorgen dat bepaalde plaatsen onbereikbaar blijken. De expeditieleider zal dan samen met de kapitein een zo goed mogelijk alternatief zoeken.
Het zijn dus geen reguliere cruises waarbij u van uur tot uur weet waar u precies zult zijn. Maar het zijn wel reizen waarbij u unieke ervaringen zult opdoen. Het expeditieteam zal u aan de hand van lezingen aan boord en uitleg aan land zoveel mogelijk laten genieten van alles wat op uw pad komt. De leden van het team hebben ieder hun specialiteit. Het zijn vaak (zee)biologen, ornithologen, historici, glaciologen en botanici met ervaring in de poolgebieden. Soms worden er zeer bekende specialisten uitgenodigd om hun kennis en ervaring te delen met de passagiers.

Graag advies? Stuur ons een bericht of bel ons op +31 10 295 0126 voor overleg of een bezoek aan ons kantoor. Wij kunnen u ook bellen, vul hiervoor het bel-me-bericht in. Wij helpen u graag verder.

Reizen

Terug naar boven