Ga naar inhoud

Berenreizen

:alttitle:

Berenreizen

KAMTSJATKA-, KODIAK- & KATMAIBEREN
Vissende beren zijn gewilde plaatjes voor fotografen. In Alaska kunnen beren gezien worden op plaatsen zoals Brooks Falls, Katmai en Kodiak. Aan de overzijde van Straat Bering in het oosten van Rusland zijn de grote Kamtsjatkaberen te vinden. Vanwege de huidige omstandigheden is het niet mogelijk om daar naartoe te reizen.

ZWARTE BEREN
In en rond het Riding Mountain NP (Manitoba, Canada) komen veel Zwarte Beren voor. U kunt ze hier regelmatig tegenkomen en observeren. In het park leven ook veel andere dieren, zoals bizons.

BRUINE BEREN
In Finland zijn er goede mogelijkheden om o.a. Bruine beren van zeer dichtbij te kunnen zien en fotograferen. Andere dieren die in hetzelfde gebied voorkomen zijn Veelvraat, Bosrendier, Eland, Wolt, Lynx en een veelheid aan vogels.

Wilt u ook eens deze machtige dieren in hun natuurlijke omgeving zien, fotograferen en/of filmen? Bekijk dan onderstaande reismogelijkheden.
Wilt u meer weten of kunt u niet vinden wat u zoekt? Stuur ons een bericht met uw wensen of bel ons op +31 10 295 0126 voor overleg of een bezoek aan ons kantoor. Wij kunnen u ook bellen, vul hiervoor het bel-me-bericht in. Wij helpen u graag verder.

Terug naar boven