Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/belugareizen.nl/acc.belugareizen.nl/site/assets/cache/FileCompiler/site/modules/markupseo/MarkupSEO.module on line 256
Berenreizen Ga naar inhoud

Berenreizen

:alttitle:

Berenreizen

KAMTSJATKA-, KODIAK- & KATMAIBEREN
Vissende beren in Kamtsjatka en Alaska zijn gewilde plaatjes voor fotografen. Ook pure natuurliefhebbers komen in Kamtsjatka volledig aan hun trekken. Het is een genot om op het strandje van het Koerilskoyemeer (Kamtsjatka) de beren gade te slaan.
Wilt u ook niet eens gaan kijken? Hieronder vindt u meerdere reizen naar Kamtsjatka (Kamchatka) en Alaska die u naar de beste plaatsen brengen om deze machtige dieren te kunnen zien.

ZWARTE BEREN
In en rond het Riding Mountain NP (Manitoba, Canada) komen veel Zwarte Beren voor. U kunt ze hier regelmatig tegenkomen en observeren. In het park leven ook veel andere dieren, zoals bizons.

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Stuur ons een bericht met uw wensen of bel ons op +31 10 295 0126 voor overleg of een bezoek aan ons kantoor. Wij kunnen u ook bellen, vul hiervoor het bel-me-bericht in. Wij helpen u graag verder.

Terug naar boven