Notice: Undefined index: og_title in /var/www/vhosts/belugareizen.nl/acc.belugareizen.nl/site/assets/cache/FileCompiler/site/modules/markupseo/MarkupSEO.module.php on line 381

Notice: Undefined index: og_description in /var/www/vhosts/belugareizen.nl/acc.belugareizen.nl/site/assets/cache/FileCompiler/site/modules/markupseo/MarkupSEO.module.php on line 383

Notice: Undefined index: custom_head in /var/www/vhosts/belugareizen.nl/acc.belugareizen.nl/site/assets/cache/FileCompiler/site/modules/markupseo/MarkupSEO.module.php on line 507

Notice: Undefined index: custom_body in /var/www/vhosts/belugareizen.nl/acc.belugareizen.nl/site/assets/cache/FileCompiler/site/modules/markupseo/MarkupSEO.module.php on line 513
Berenreizen Ga naar inhoud

Berenreizen

:alttitle:

Berenreizen

KAMTSJATKA-, KODIAK- & KATMAIBEREN
Vissende beren in Kamtsjatka en Alaska zijn gewilde plaatjes voor fotografen. Ook pure natuurliefhebbers komen in Kamtsjatka volledig aan hun trekken. Het is een genot om op het strandje van het Koerilskoyemeer (Kamtsjatka) de beren gade te slaan.
Aan de overzijde van Straat Bering ligt Alaska waar op plaatsen zoals Brooks Falls, Katmai en Kodiak deze grote beren te zien zijn.

ZWARTE BEREN
In en rond het Riding Mountain NP (Manitoba, Canada) komen veel Zwarte Beren voor. U kunt ze hier regelmatig tegenkomen en observeren. In het park leven ook veel andere dieren, zoals bizons.

BRUINE BEREN
In Finland zijn er goede mogelijkheden om o.a. Bruine beren van zeer dichtbij te kunnen zien en fotograferen. Andere dieren die in hetzelfde gebied voorkomen zijn Veelvraat, Bosrendier, Eland, Wolt, Lynx en een veelheid aan vogels.

Wilt u ook eens deze machtige dieren in hun natuurlijke omgeving zien, fotograferen en/of filmen? Bekijk dan onderstaande reismogelijkheden.
Wilt u meer weten of kunt u niet vinden wat u zoekt? Stuur ons een bericht met uw wensen of bel ons op +31 10 295 0126 voor overleg of een bezoek aan ons kantoor. Wij kunnen u ook bellen, vul hiervoor het bel-me-bericht in. Wij helpen u graag verder.

Terug naar boven