Ga naar inhoud

Reizen naar Cuyo

de regio van Mendoza, La Rioja, San Luis & San Juan.

:alttitle:

Reizen naar Cuyo

De regio Cuyo omvat de provincies Mendoza, La Rioja, San Luis en San Juan. Cuyo betekent 'Land van zand'. In de provincie La Rioja ligt het prachtige natuurpark Ischigualasto waarin het ruige woestijnlandschap beschermd wordt. Hier vindt u o.a. de Maanvallei (Valle de la Luna). Daarnaast ligt het Talampaya NP waarin een indrukwekkend berglandschap ligt met prachtig uitgesleten kloven etc.
Het natuurreservaat Quebrada del Cóndor is in het leven geroepen om de slinkende populatie Condors te beschermen.
Maar er is meer dan zand en ruig gesteente. In de luwte van de Andes, die hier zijn hoogste top heeft, de Aconcagua, liggen tegen de zonbeschenen hellingen de omvangrijke wijngaarden, die dankzij een ingenieus irrigatiesysteem van water worden voorzien.

Op deze pagina vindt u een greep uit de mogelijkheden om deze regio te bezoeken. Het zijn voorbeelden om een rondreis door Argentinië en Chili mee samen te stellen of om te combineren met uw reis naar Antarctica.
Wilt u een offerte op maat? Stuur ons uw wensen of bel +31 10 295 0126 voor overleg of een afspraak om uw wensen door te nemen. Wilt u liever gebeld worden? Wilt u dan het bel-me-bericht invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar boven