Ga naar inhoud

Wandelreizen & Trekkings

te voet reizen over Spitsbergen

:alttitle:

Wandelreizen & Trekkings

Het binnenland van Spitsbergen wordt slechts zelden betreden. Er zijn geen wegen en ook 4WD-auto's kunnen en mogen er niet komen. Wilt u meer zien dan alleen de kuststreken, dan zult u er te voet op uit moeten. Vaak kan er gebruikgemaakt worden van één of meerdere basiskampen van waaruit dagelijks wandelingen gemaakt worden.
Om nog verder door te dringen in de ongerepte schoonheid van Spitsbergen zult u trekkings moeten maken waarbij u onderweg in zelf mee te dragen tenten kampeert. Wilt u deze uitdaging aan gaan? Dan wacht u een reis vol indrukwekkende landschappen met prachtige vergezichten, tijden van absolute stilte en bijzondere ontmoetingen met bijvoorbeeld poolvossen, rendieren en misschien (op gepaste afstand) met een ijsbeer.
U vindt hier enkele voorbeelden. De reizen zijn alleen te boeken voor groepen van minimaal 4 personen. Dit in verband met het 's nachts bij toerbeurt wachtlopen voor ijsberen.
Heeft u plannen om met een groep vrienden een dergelijke reis te willen maken? U kunt ons altijd bellen op +31 10 295 0126 of mailen.

Terug naar boven