Ga naar inhoud

Op reis en het Coronavirus

Geachte reiziger,

De Coronapandemie houdt de gehele wereld in zijn greep. Vakantiereizen naar bijna al onze bestemingen zijn op dit moment door maatregelen door betreffende overheden onmogelijk geworden. Dit neemt niet weg dat we wel vooruit blijven kijken. Naar alle waarschijnlijkheid zal er op enig moment in de zomer naar diverse bestemmingen weer veilig gereisd kunnen worden.

Heeft u een reis voor deze zomer bij ons geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact met u op als er nieuws is over uw reis. Heeft u eerder vragen of wilt u overleggen? Bel dan +31 10 295 0126 of stuur een bericht per e-mail.

Wilt u vooruitlopend op eventuele opening plannen maken voor het zomerseizoen 2021 of voor Antarctica 2021-2022 of kijkt u liever een wat verder in de toekomst, zoals voor de winter in noorden 2021-2022, het zomerseizoen 2022 of Antarctica 2022-2023? Laat het ons weten. We maken graag een offerte met gunstige annuleringsvoorwaarden die passen bij de onzekerheid in deze Coronatijden. Denkt u aan een scheepsreis? Veel rederijen bieden op dit moment gunstige boekings- en annuleringsvoorwaarden evenals aantrekkelijke vroegboekkortingen.

Omdat op de Nederlandse overheid adviseert om tot 15 mei 2021 niet op reis te gaan en ook vrijwel al onze bestemmingen gesloten zijn of een quarantaine verlangen bij binnenkomst, vindt u op dit moment geen specifieke informatie per bestemming. Pas als er zicht is op openstelling van onze bestemmingen zullen wij deze weer per bestemming gaan vermelden.

Heeft u vragen? Bel ons dan op +31 10 295 0126. We staan altijd voor u klaar.
Let op: Op kantoor langskomen kan ook. Op dit moment met max. twee personen en uitsluitend op afspraak.

Met vriendelijke groet,
Het Beluga Team

Bericht bijgewerkt op 01 mei 2021.

Terug naar boven